zero calories noodles
low cal noodles
0 calorie rice
0 calorie pasta

konjakAjaib

  • The konjac plant (Amorphophallus konjac) grows on slopes 2000 to 4000 ft above sea level, where it enjoys the habitat’s clean air and water. Today, konjac plants are grown in Japan, Korea, and China. The edible part of the konjac plant is the root which resembles an oval shaped taro or yam potato. Some people call konjac noodles “yam noodles”. This is misleading as there is no yam at all; if it did contain yam, our pasta would contain a lot more starch and calories.

    Tanduran Konjac

    Tanduran konjac (Amorphophallus konjac) tuwuh ing lereng 2000 nganti 4000 ft ing sadhuwure segara, ing kono seneng hawa lan banyu sing resik ing habitat kasebut.Saiki, tanduran konjac ditanam ing Jepang, Korea, lan China.Bagian sing bisa dipangan saka tanduran konjac yaiku oyod sing meh padha karo taro utawa kentang ubi sing bentuke oval.Sawetara wong nyebut mie konjac "mi ubi".Iki mblusukake amarga ora ana yam;Yen ngemot yam, pasta kita bakal ngemot pati lan kalori luwih akeh.

  • Konjac foods are very common in Japan and its health benefits are well known; Japanese grocery stores typically have more varieties of konjac foods (called konnyaku) than our varieties of pasta. This healthy food is largely unknown because it looks unfamiliar and is very “crunchy” to bite. ZHONG KAI XIN has reformulated konjac food to look and taste like pasta, to make this healthy food accessible consumer.

    Panganan Konjac

    Panganan konjac umum banget ing Jepang lan mupangat kesehatane dikenal;Toko kelontong Jepang biasane duwe macem-macem panganan konjac (disebut konnyaku) tinimbang jinis pasta kita.Panganan sehat iki umume ora dingerteni amarga katon ora pati ngerti lan "crunchy" banget kanggo dicokot.ZHONG KAI XIN wis ngowahi panganan konjac supaya katon lan rasa kaya pasta, supaya panganan sehat iki bisa diakses konsumen.

  • The main component of konjac food is glucomannan, a water soluble dietary fibre.Being a dietary fibre, glucomannan does not have any sugars or carbohydrates that will increase your glucose levels.This allows the consumer to feel full without many calories, reducing the urge for heavy meals or snacks.

    serat konjak

    Komponen utama panganan konjac yaiku glukomanan, serat panganan sing larut ing banyu. Dadi serat diet, glukomanan ora duwe gula utawa karbohidrat sing bakal nambah tingkat glukosa. jajanan abot utawa cemilan.

  • The fiber in shirataki noodles is soluble fiber, which acts as a prebiotic, promoting the growth of healthy bacteria in the colon. Those on a ketogenic diet may enjoy shirataki noodles as a replacement for high-carb food. An investigation of glucomannan, the flour used in shirataki noodles, found that it helped with weight management.

    Nutrisi konjac

    Serat ing mie shirataki minangka serat larut, sing tumindak minangka prebiotik, ningkatake pertumbuhan bakteri sehat ing usus besar.Sing diet ketogenik bisa seneng mie shirataki minangka pengganti panganan sing dhuwur karbohidrat.Penyelidikan babagan glukomanan, glepung sing digunakake ing mie shirataki, nemokake manawa bisa mbantu ngatur bobot.

kok milihus

Konjac Supplier

Minangka ndhuwur Chinaprodusen panganan konjaclansupplier grosir, kita duwe 10 taun pengalaman produksi konjac, duwe basis tanduran konjac gedhe, produk utama kalebumie konjak, beras konjak, jajanan konjac, bubuk konjak, bola kristal konjaclan liya-liyane.Pengalaman pirang-pirang taun nggawe rantai pasokan produksi konjac wis diwasa banget.Kita duwe tim desainer profesional sing bisa ngrancang merek lan kemasan sing dikarepake kanggo produk sampeyan.Saiki, perusahaan wis luwih saka 30 profesional, 3 tim sales, operasi lan desain, pengadaan, teknologi, R & D tim sampurna.Perusahaan iki duwe sawetara merek lan paten independen, loro merek utama "Zhongxin" lan "KetosIim Mo" didol kanthi apik ing China, Eropa, Asia Tenggara, Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Rusia, Afrika Kidul lan negara liya. lan wilayah, digunakake digunakake ing kabeh jinis e-commerce platform eceran grosir, offline sembarang agen toko saluran.

Minangka pangiriman supplier pisanan karopabrik panganan konjac, kita nampaLayanan OEM, ODM, OBM, Kanggo ngirim desain kanggo kita, kita bisa nggawe sampel nyata ing 3 dina, sampeyan bakal mlebu ing label produk, apa sampeyan pengin nambah ing mie oat wêdakakêna, wêdakakêna bayem, wêdakakêna waluh, wêdakakêna ungu, pati kentang, meal kedhelé , utawa sayuran liyane Kita kabeh bisa nindakake tanpa masalah.Apa sampeyan grosir utawa merek, kita bakal mbantu bisnis sampeyan berkembang kanthi cepet kanthi produk kualitas lan layanan sing sampurna.

maca liyane

PROSES PRODUKSI

  • Konjac cultivation

    Budidaya Konjac

  • konjac

    konjak

  • Powder

    bubuk

  • Kneading

    Kneading

  • Container

    wadhah

  • Package

    Paket

  • Auto Packing

    Auto Packing

  • Shaping

    mbentuk

konjac foods manufacturers

Bangga Dadi panganan Konjac sing paling apik ing ChinaProdusen & Supplier Grosir

Ketoslim Mo minangka jeneng merek sing apik banget ing antarane produsen konjac paling apik ing China.Sajrone 10 taun kepungkur, kita wis nyedhiyakake bantuan diet sing kuat kanggo wong sing nandhang diabetes, obesitas lan sing pengin ilang bobot.Kita duwe kekuatan pabrik panganan konjac lan pemasok grosir, mbantu perusahaan panganan gedhe lan cilik, restoran offline kanggo nindakake publisitas sing duwe pengaruh.kita duwe rega sing kompetitif, produksi, desain, jaminan kualitas lan pangiriman lawang menyang lawang sing dikarepake.Tujuane yaiku mbantu sampeyan nyuda masalah sing ora perlu nalika ngimpor saka China lan ngirit biaya tuku, kalebu wektu lan dhuwit.Kita uga bisa mbantu sampeyan tuku produk lan bahan kemasan liyane kanthi gratis.

Pengalaman produksi pirang-pirang taun ngidini kita ngatur kabeh rantai pasokan produksi kanthi gampang, sing dadi kauntungan unik minangka produsen panganan konjac sing paling apik, nanging uga jaminan sing kuat kanggo nyedhiyakake layanan produksi grosir panganan konjac.Tim manajer akun lan konsultan sing berpengalaman ana ing kene kanggo ndhukung nggawe merek sampeyan - apa sampeyan duwe tenaga kerja utawa ora duwe pengalaman.Anggere sampeyan duwe panjaluk, kita bakal menehi sampeyan pisanan kanggo bantuan, jumlah minimal pesenan kita banget kurang, nanging bisa gawé jumlahe pesenan gedhe banget ing wektu cendhak banget.Tanggal pesenan produk, bahan kemasan, aksesoris kanggo kasus kasebut, pangiriman paling cepet sajrone 24 jam, pangiriman paling anyar sajrone 10 dina.Yen wektu tundha sedina, sepersewu saka jumlah dodolan pesenan kudu dibayar, jumlah maksimal 3%.Miwiti proyek sampeyan dina iki kanthi ngubungi kita, ngobrol online utawa nelpon +86 18825458362.

Kanggo njamin kesehatan kita, kita wis nyoba nggunakake konjac asli kanggo ngasilake panganan sing gegandhengan karo konjac, bubuk yam konjac minangka salah sawijiningglepung konjak, ditambahake bahan ubi,udang konjac, nasi tumpeng,mie konjakminangka salah sawijining panganan ekspor sing paling populer. tanpa nambah pigmen sing mbebayani.Kita terus-terusan nggawe inovasi kanggo nemokake cara sing luwih lestari kanggo ngasilake panganan konjac lan dikirim menyang sampeyan kanthi akeh kanggo nambah kepercayaan sampeyan marang dhukungan.Priksa macem-macem jinis kitapanganan konjac!

Punika liyane babagan konjac related Grosir supplier!

 

KONJACILMU

Manfaat lan Informasi Gizi Babagan, Konjacmedical lan Informasi Klinis On Konjac & Konjac Q&A

  • Carane panas mie ajaib

    Mei-25-2022

    pinten serat ing 85 gram mie konjac Macem-macem pasta, mie lan beras sing kurang kalori lan karbohidrat kurang wektu kanggo nyiyapake tinimbang pasta lan pasta biasa.Nalika iku aku nyadari Mie ajaib bisa gawe napsu akeh wong sing nyoba ...

  • Apa beras ajaib aman kanggo dipangan?

    Mei-18-2022

    pinten serat ing 85 gram mie konjac Glucomannan uga ditoleransi lan umume dianggep aman.Beras Shirataki (utawa beras ajaib) digawe saka tanduran konjac, sayuran oyod sing 97 persen banyu lan 3 persen serat.Serat alami iki nggawe sampeyan ...

  • Apa beras ora duwe karbohidrat |Ketoslim Mo

    Mei-13-2022

    Apa beras ora duwe karbohidrat丨Ketoslim Mo Nalika ora ana sing salah yen mangan karbohidrat sing sehat kanthi moderat, kanthi popularitas diet rendah karbohidrat lan ketogenik, sawetara wong bisa uga pengin ngganti panganan karbohidrat ing diet karo pilihan liyane. opo maneh...

maca liyane